Onze werkwijze

1. Analyse en Ontwerp

    

   

3. Financiering

Na een eerste gesprek gaan we van start met het analyseren uw besparingspotentieel, en na het nodige studiewerk formuleren wij de oplossing die het best beantwoordt aan de specifieke noden van uw bedrijfsgebouw. Afhankelijk van de techniek die te implementeren valt, werken wij met erkende studiebureaus en kwaliteitsvolle technische partners, teneinde een kwalitatieve en realiteitsgetrouwe analyse en ontwerp te kunnen voorleggen. 

 

2. Installatie

Wanneer U akkoord gaat met het voorstel, laten de geselecteerde installatie uitvoeren door een netwerk van kwalitatieve, onafhankelijke technische experts die over de diverse nodige erkenningen beschikken. Zo installeren wij bijvoorbeeld enkel Zonnepanelen met het Tier - 1 kwaliteitslabel, de beste op de markt. 

   

   

Wij zorgen zelf voor de volledige financiering van het project. U doet geen enkele eigen investering en geniet dus onmiddellijk van een verlaging van uw energiefactuur dankzij derde-partij buitenbalansfinanciering. Aangezien de installatie wordt gehuurd, worden deze huurgelden namelijk enkel geboekt in uw resultatenrekening en wordt zo uw solvabiliteit niet aangetast. 

 

 

4. Beheer

Wij zorgen ervoor dat de installatie wordt onderhouden, en staan in voor interventie ter plaatse indien nodig. Zo wordt de goede werking gegarandeerd. 

 

 

 

RESULTATEN

 

  • lager verbruik en hogere prestaties
  • gereduceerde operationele kosten
  • opwaardering van uw bedrijfsgebouw
  • versterking van uw mvo-beleid
  • verbeterde milieu- en energiescores
  • verhoogd leef- en werkcomfort

Deze bedrijven gingen U al voor