Financiering

Uw operationele kosten verlagen zonder eigen investering

Een eigen investering (Capex) wordt omgezet in een maandelijkse operationele kost (Opex). De termijn van uw financiering wordt zo gekozen dat de besparing op de energiefactuur groter is dan de maandelijkse afbetaling. Hierdoor zal u vanaf de eerste dag kunnen genieten van een operationele besparing.

Daarnaast is de derde partij investeerder verantwoordelijk voor het goed functioneren van de installatie tijdens de huurperiode, onverwachte kosten zijn tijdens deze periode niet aan de orde. Dit begint bij de keuze van kwalitatieve producten, gezien het lange termijn engagement. Wanneer er verschillende technieken gefinancierd worden, hoeft u bij een defect maar één nummer te bellen en het probleem wordt voor u zorgeloos opgelost binnen de afgesproken SLA’s.

Doordat u zelf niet investeert en de derde partij financiering niet op uw balans komt, wordt uw solvabiliteit niet aangetast en kan u uw eigen middelen of leencapaciteit optimaal benutten voor uw corebusiness.

 

VOORDELEN VAN EEN DERDEPARTIJFINANCIERING

 • Geen investeringsbudget nodig
 • Solvabiliteit wordt niet aangetast
 • Besparing op uw operationele kost
 • Totale ontzorging met beperkte tijdsinvestering
 • Keuze kwalitatieve installatie door analyse studiebureau
 • De goede werking van de installatie wordt gegarandeerd
 • Geen onverwachte kosten (totale waarborg tijdens verhuur)

Interesse?

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag stellen of wilt u gewoon even praten over onze mogelijkheden? Vraag uw vrijblijvend gesprek aan.

Vormen van Financiering

 • Energy Service Companies: er wordt een energieproject gefinancierd waardoor het energieverbruik daalt. Met een gedeelte van de besparing op de energiefactuur wordt de financiering afbetaald. Na het contract wordt u eigenaar van de installatie

  Deze financiering kan gebruikt worden bij volgende technieken: 

 

 • As-a-service: een circulaire economie als basis van een duurzame samenleving. Een installatie wordt as-a-service aangeboden, u betaalt om gebruik te kunnen maken van de installatie. Wanneer het financieel opportuun is de installatie aan te passen of te vernieuwen wordt dit zonder meerkost aangeboden.

  Deze financiering kan gebruikt worden bij volgende technieken: 

 

 • Power Purchase Agreement: er wordt een installatie geplaatst die groene stroom opwekt. U koopt deze groene stroom tegen een gunstiger tarief dan dat van uw energieleverancier, hiermee wordt de installatie afbetaald. 

  Deze financiering kan gebruikt worden bij volgende technieken: 
EEN GREEP UIT ONZE TECHNIEKEN