Financiering

WAAROM KIEZEN VOOR DERDE PARTIJ FINANCIERING VAN UW PROJECT?

Uw operationele kosten verlagen zonder eigen investering!


Wij dragen de volledige investering (Capex) van de installatie.  Deze wordt voor de klant gefactureerd in de vorm van een een vaste maandelijkse operationele kost (Opex), deze dekt de huur van de installatie, maar ook de kosten voor onderhoud. Dit vast bedrag, alsook de looptijd van uw financiering wordt zo gekozen dat de besparing op de energiefactuur groter is dan de maandelijkse afbetaling. Hierdoor zal u vanaf de eerste dag kunnen genieten van een operationele besparing.

Daarnaast zijn wij als derde partij investeerder verantwoordelijk voor het goed functioneren van de installatie tijdens de volledige huurperiode. U kan als gebruiker van de installatie gedurende de contractperiode dus geen onverwachtse kosten verwachten.

Wanneer er verschillende technieken gefinancierd worden, hoeft u bij een defect maar één nummer te bellen en het probleem wordt voor u zorgeloos opgelost binnen de afgesproken SLA’s.

Doordat u zelf niet investeert en de derde partij financiering niet op uw balans komt, wordt uw solvabiliteit niet aangetast en kan u uw eigen middelen of leencapaciteit optimaal benutten voor uw corebusiness.

VOORDELEN VAN EEN DERDEPARTIJFINANCIERING


 • Geen investeringsbudget nodig
 • Solvabiliteit wordt niet aangetast
 • Besparing op uw operationele kost
 • Totale ontzorgingmet beperkte tijdsinvestering
 • Keuze van een kwalitatieve installatie door analyse studiebureau
 • De goede werking van de installatie wordt gegarandeerd
 • Geen onverwachte kosten (totale waarborg tijdens verhuur)

Wilt u ook uw operationele kosten verlagen? 

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag of wilt u gewoon even praten over onze mogelijkheden? Vraag uw vrijblijvend gesprek aan.

VRIJBLIJVEND GESPREK

Vormen van Financiering

VORMEN VAN FINANCIERING

 • Energy Service Companies/ ESCO-overeenkomst: er wordt een energieproject gefinancierd door de ESCO, waardoor het energieverbruik van de eindgebruiker daalt. Met een gedeelte van de besparing op de energiefactuur wordt de financiering afbetaald. Na het contract wordt u kosteloos eigenaar van de installatie.

  Deze financiering kan gebruikt worden bij volgende technieken: Zonnepanelen - Batterijen - Laadpalen - HVAC - Relighting

 

 • As-a-service: een circulaire economie als basis van een duurzame samenleving. Een installatie wordt as-a-service aangeboden, u betaalt om gebruik te kunnen maken van de installatie. Wanneer het financieel opportuun is de installatie aan te passen of te vernieuwen wordt dit zonder meerkost aangeboden.

  Deze financiering kan gebruikt worden bij volgende technieken: Relighting - Laadpalen

 

 • Power Purchase Agreement: er wordt een installatie geplaatst die groene stroom opwekt. U koopt deze groene stroom tegen een gunstiger tarief dan dat van uw energieleverancier, hiermee wordt de installatie afbetaald. 

  Deze financiering kan gebruikt worden bij volgende technieken: Zonnepanelen
EEN GREEP UIT ONZE TECHNIEKEN