Zonnepanelen zonder Investering

Het lokaal opwekken van energie is één van de belangrijkste oplossingen voor de huidige energiecrisis en toekomstige duurzaamheidsuitdagingen. De grote investeringskost is vaak een rem om dergelijke projecten op korte termijn te realiseren. Wij hebben hier een oplossing voor gevonden. Jade biedt bedrijven financieringsmodellen aan, zodat zonder eigen investering kunnen genieten van zelf opgewekte stroom.

U wilt zonnepanelen voor uw bedrijf, maar kijkt op tegen de investering? Geen probleem! 

 

Jade Synergies koopt in Uw plaats de gewenste installatie en plaatst deze op uw dak. U kan zorgeloos genieten van uw eigen opgewekte stroom, en uw kapitaal blijft beschikbaar voor uw core business. Dit voor een vaste maandelijkse prijs per paneel. 

 

Het JADE huurproces: Wij zullen het volledige project uitvoeren van A-Z. 

 

Onze Jade medewerker komt bij U langs.

Omdat al onze projecten op maat gebeuren, is het belangrijk om te luisteren naar Uw noden en verwachtingen voor de installatie. Op basis van de grootte en oriëntatie van Uw dak, alsook het huidige energieverbruik en andere factoren bepalen we de optimale plaatsing en aantal panelen.

 

Ontwerp van de installatie en akkoord.

Nadat we met onze RESCERT-gecertificeerde technische partners de nodige studies hebben gedaan, wordt de installatie ontworpen. Dit volledig op maat van uw behoeften en wensen. Na uw akkoord wordt de installatie op uw dak geplaatst. 

 

Jade plaatst de installatie graties. 

De installatie wordt gratis geplaatst, en U kan vanaf dag 1 genieten van de opgewekte energie. Bij onze huurformule betaalt u maandelijks een vast bedrag per paneel, dit bedrag staat vast voor de gehele periode.

 

Onderhoud inclusief

Het maandelijkse huurbedrag dat U betaalt is inclusief het onderhoud van de zonnepanelen én de omvormer. Wij ontzorgenU dus compleet van alle onderhouds- en garantiezorgen.

 

Einde Huurtermijn

Na afloop van het contract kan de installatie worden overgedragen, waardoor u kosteloos van de groene stroom kan genieten.

 

Vraag een gratis offerte

Contacteer medewerker

Roy
Van den Wyngaert

Senior Business Developer

Location icon Antwerp Gate 2
roy.van.den.wyngaert@jadesynergies.com
foto

De voordelen van huren 

 

Opbrengst vanaf dag 1

Vanaf de installatie in werking treedt, en dus groene energie wordt opgewekt, zal uw energiekost lager liggen dan kost bij uw traditionele energieleverancier. De investering wordt terugbetaald met een deel van de gerealiseerde besparing op uw energiefactuur. Na afloop van het contract kan de installatie worden overgedragen, waardoor u kosteloos van de groene stroom kan genieten.

 

Het aantal panelen wordt bepaald op basis van verschillende parameters, waardoor u geniet van het hoogste rendement. Uw maandelijkse prijs staat vast en u komt niet voor onaangename verassingen te staan, ook niet bij stijgende energieprijzen. 

Meer weten over financiering?

Wilt U ook zonnepanelen voor uw bedrijf? Heeft u een dakoppervlakte van min. 1000m2

 

Zet dan samen met ons de stap naar zonne-energie, en geniet van volgende voordelen:

 

  • Tier 1 zonnepanelen, 25 jaar garantie
  • Geen investering, geen onderhoudskosten, U betaalt enkel een vaste huurprijs per paneel per maand gedurende de contractperiode. Uw kapitaal blijft dus beschikbaar. 
  • Onze expertise en onafhankelijkheid. Wij verkopen zelf geen product, wij bieden dus voor elke klant een oplossing op maat. 
  • Volledige ontzorging: ontwerp, installatie, onderhoud en monitoring.
  • Besparing op uw energiefactuur vanaf dag 1.
  • Reductie CO2-uitstoot, duurzaam imago.
  • Kosteloze eigendomsoverdracht van de installatie na afloop van het huurcontract, en dus een opwaardering van het bedrijfsgebouw. 

 

We komen graag tot bij U om de mogelijkheden te bespreken.

Contacteer ons

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met u op.

Office icon

Mensen & Kantoren

Blijf altijd op de hoogte dankzij onze blog:

Andere technieken...