Zonnepanelen

Het lokaal opwekken van energie is één van de belangrijkste oplossingen voor de huidige en toekomstige duurzaamheidsuitdagingen.  Bovendien wordt u onafhankelijk van energiebedrijven en bespaar je op uw energiefactuur. De grote investeringskost is vaak een rem om dergelijke projecten op korte termijn te realiseren. Jade Synergies biedt financieringsmodellen aan voor zonnepanelen, waarbij  u zonder investering kan genieten van zelf opgewekte stroom.

Stroomafname

Professionele partners ontwerpen, installeren en onderhouden uw installatie. Gedurende de contractperiode geldt een energiekost die gunstiger is dan de kost bij uw energieleverancier. De investering wordt terugbetaald met een deel van de gerealiseerde besparing. Na afloop van het contract kan de installatie worden overgedragen, waardoor u kosteloos van de groene stroom kan genieten.

Huur

Bij een huurformule betaalt u maandelijks een vast bedrag per paneel, dit bedrag staat vast voor de gehele periode. Het aantal panelen wordt bepaald op basis van verschillende parameters, waardoor u geniet van het hoogste rendement. Uw maandelijkse prijs staat vast en u komt niet voor onaangename verassingen te staan, ook niet bij stijgende energieprijzen. 

Laat Jade Synergies zonnepanelen installeren op uw bedrijfsgebouw en geniet van volgende voordelen:

  • Onze expertise en onafhankelijkheid
  • Volledige ontzorging: ontwerp, installatie, onderhoud en monitoring.
  • Geen investeringskost, uw kapitaal blijft beschikbaar.
  • Besparing op uw energiefactuur vanaf dag 1.
  • Reductie CO2-uitstoot, duurzaam imago.
  • Eigendomsoverdracht en opwaardering van het bedrijfsgebouw. 
     
VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVEND GESPREK AAN

Contacteer medewerker

Roy
Van den Wyngaert

Senior Business Developer

Location icon Antwerp Gate 2
roy.van.den.wyngaert@jadesynergies.com