Zonnepanelen

Het lokaal opwekken van energie is één van de belangrijkste oplossingen voor de huidige energiecrisis en toekomstige duurzaamheidsuitdagingen. De grote investeringskost is vaak een rem om dergelijke projecten op korte termijn te realiseren. Wij hebben hier een oplossing voor gevonden. Jade biedt bedrijven financieringsmodellen aan, zodat zonder eigen investering kunnen genieten van zelf opgewekte stroom.

U wilt zonnepanelen voor uw bedrijf, maar kijkt op tegen de investering? Geen probleem! 

Jade Synergies koopt in Uw plaats de gewenste installatie en plaatst deze op uw dak. 

U kan zorgeloos genieten van uw eigen opgewekte stroom, en uw kapitaal blijft beschikbaar voor uw core business. Dit voor een vaste maandelijkse prijs per paneel.  

Hoe werkt het? 

Wij zullen het volledige project uitvoeren van A-Z. Om te beginnen, zal ons team van experten en RESCERT-gecertificeerde technische partners de nodige studies doen, en de installatie ontwerpen, volledig op maat van uw behoeften en wensen. Vervolgens wordt de installatie op uw dak geplaatst. 

Wij regelen via derde partij financierders de financiering van de PV-installatie en het Totale waarborg O&M contract. 

Bij onze huurformule betaalt u maandelijks een vast bedrag per paneel, dit bedrag staat vast voor de gehele periode. Na afloop van het contract kan de installatie worden overgedragen, waardoor u kosteloos van de groene stroom kan genieten.

Waarom is een HUURFORMULE nu net interessant voor Zonnepanelen?

Opbrengst vanaf dag 1

Vanaf de installatie in werking treedt, en dus groene energie wordt opgewekt, zal uw energiekost lager liggen dan kost bij uw traditionele energieleverancier. De investering wordt terugbetaald met een deel van de gerealiseerde besparing op uw energiefactuur. Na afloop van het contract kan de installatie worden overgedragen, waardoor u kosteloos van de groene stroom kan genieten.

Het aantal panelen wordt bepaald op basis van verschillende parameters, waardoor u geniet van het hoogste rendement. Uw maandelijkse prijs staat vast en u komt niet voor onaangename verassingen te staan, ook niet bij stijgende energieprijzen. 

Meer weten over financiering?

Wilt U ook zonnepanelen voor uw bedrijf? Heeft u een dakoppervlakte van min. 1000m2

Zet dan samen met ons de stap naar zonne-energie, en geniet van volgende voordelen:

 

  • Tier 1 zonnepanelen, 25 jaar garantie
  • Geen investering, geen onderhoudskosten, U betaalt enkel een vaste huurprijs per paneel per maand gedurende de contractperiode. Uw kapitaal blijft dus beschikbaar. 
  • Onze expertise en onafhankelijkheid. Wij verkopen zelf geen product, wij bieden dus voor elke klant een oplossing op maat. 
  • Volledige ontzorging: ontwerp, installatie, onderhoud en monitoring.
  • Besparing op uw energiefactuur vanaf dag 1.
  • Reductie CO2-uitstoot, duurzaam imago.
  • Kosteloze eigendomsoverdracht van de installatie na afloop van het huurcontract, en dus een opwaardering van het bedrijfsgebouw. 

 

We komen graag tot bij U om de mogelijkheden te bespreken.

Contacteer ons

Contacteer medewerker

Roy
Van den Wyngaert

Senior Business Developer

Location icon Antwerp Gate 2
roy.van.den.wyngaert@jadesynergies.com

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met u op.

Office icon

Mensen & Kantoren

Andere technieken...

Onze Updates

Meer Nieuws