Laadpalen

Diesel-, benzine- en hybridewagens verliezen de komende jaren geleidelijk hun fiscale voordeel als bedrijfswagen, ten gunste van elektrische of CO2-neutrale voertuigen. Hierdoor is de kans groot dat uw zakelijk wagenpark en dat van klanten (of bezoekers) steeds meer uit elektrische voertuigen zal bestaan. Om aan deze vraag te voldoen zoeken we samen met u naar een laadoplossing op maat van uw bedrijf.

De all-in laadoplossing 

Het implementeren van laadinfrastructuur kost vaak veel tijd en mogelijk ook geld. Jade Synergies biedt bedrijven en ondernemingen een totaalpakket, waarbij we u op volgende vlakken ontzorgen: 

Technisch

We starten steeds met een audit van uw huidige elektrische installatie, om vervolgens de nodige laadinfrastructuur te bepalen. Er zijn verschillende laadstations voor uitlopende toepassingen op de markt, u kiest samen met onze merkonafhankelijke expert (link naar over ons voorstelling werknemers) uit alle A-merken. Vervolgens ontvangt u een uitgewerkte studie, waarbij we rekening houden met een mogelijke uitbreiding in de toekomst.

Operationeel

De laadstations zullen geïnstalleerd en onderhouden worden door onze gecertificeerde installatiepartners. Daarnaast zorgt onze laadbeheersoftware ervoor dat u het laden eenvoudig kan volgen, beheren en optimaliseren. 

Financieel

Onze laagdrempelige formule zorgt ervoor dat u een laadstation operationeel kan leasen voor een aantrekkelijk en vast bedrag per maand. Dit betekent dat u gedurende de contractperiode zekerheid heeft over alle kosten. Ook ondersteunen we u in het ontwikkelen van een eigen verdienmodel. Waarbij u vanaf dag één geniet van een rendement op uw investering. 

Weten welk laadstation bij uw bedrijf past en wat de terugverdientijd en winst zal zijn? We staan steeds klaar om u van een gepast advies te voorzien. 

Wilt u graag een vrijblijvend gesprek? 

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVEND GESPREK AAN

Contacteer medewerker

Roy
Van den Wyngaert

Senior Business Developer

Location icon Antwerp Gate 2
roy.van.den.wyngaert@jadesynergies.com

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met u op.

Office icon

Mensen & Kantoren