OPERATIONELE ENERGIEKOSTEN VERLAGEN ZONDER EIGEN INVESTERING

OPERATIONELE ENERGIEKOSTEN VERLAGEN ZONDER EIGEN INVESTERING

Jade Synergies is een product van Quares (Quality Real Estate Services), dat vanuit haar jarenlange ervaring in vastgoed de nood vaststelde aan energiebesparende en milieuvriendelijke oplossingen voor bedrijven. Als onafhankelijke financierende partij helpen we bedrijven om de technische installaties van hun gebouw te vernieuwen.

Uw energietransitie versnellen kan zorgeloos via een derde partij financiering. We verduurzamen de technieken van het gebouw op maat van de klant  en plaatsen installaties die groene energie opwekken. Deze worden afbetaald door een deel van de besparing op uw energiefactuur. 

Naast de financiële ontzorging begeleiden wij u door het ganse traject zodat u de focus kan behouden op uw corebusiness. Door grondig studiewerk en onze ruime tendering kunnen wij een competitief voorstel uitwerken met experten in hun vakgebied. Onze onafhankelijkheid ten opzichte van fabrikanten en installateurs garandeert dat de gekozen producten het best bij uw noden passen.
 

Onze werkwijze

Planning – Uitvoering – Beheer Financiering – Coaching
Ontdek onze werkwijze

Gedreven team

Specialisten in hun vakgebied, klaar om u te begeleiden
Ontmoet het team

Onze diensten

Relighting – Zonnepanelen – HVAC - Totaal oplossing
Al onze diensten

Duidelijke doelstellingen

Gericht op 5 Sustainable Development Goals
Onze doelstellingen

Onze diensten

Waar helpen wij onze klanten mee:

Lagere Energiefactuur

Onmiddellijke energiebesparing

Werkcomfort verhogen

Comfort verhoging via relighting of HVAC zonder eigen investering

CO2 reductie

Directe impact op de CO2 uitstoot door een lagere elektriciteitsconsumptie

MVO-beleid

Maatschappelijk en verantwoord ondernemen toegankelijk maken

Ontzorging

Grote projecten tackelen met een minimum aan inspanning voor de klant.

Deze bedrijven gingen u al voor…

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen contact met u op.

Office icon

Mensen & Kantoren

Onze publicaties

Jade Synergies Blog

ESCO4GENT: Energiebesparing bij kmo's op bedrijventerreinen

Over een periode van twee jaar onderzocht Quares en 3E de mogelijkheden van derdepartijfinanciering voor energiebesparingen bij kmo’s. Dit onderzoek liep in het kader van het project “ESCO’s voor kmo’s” van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO). Het consortium heette ESCO4Gent en bestudeerde de bedrijventerreinen Drongen I en de Industrieweg, beide in Gent.

Duurzame samenwerking haventerrein Luithagen

Onze afdeling Consulting werkte een kader uit voor de duurzame organisatie van het bedrijventerrein Luithagen in de Antwerpse haven. In de praktijk zetten we een nieuwe vzw op waarin de bedrijven zijn vertegenwoordigd en waarmee we duurzaam bedrijventerreinmanagement kunnen organiseren. Daarnaast zette Quares ook in op de realisatie van drie concrete collectieve acties: afvalophaling, beveiliging en individuele behandeling van afvalwater. Hiervoor werd nauw samengewerkt met de bedrijven op het terrein. Begin 2016 werden raamovereenkomsten afgesloten met de partijen die werden geselecteerd voor die drie collectieve acties.