OPERATIONELE ENERGIEKOSTEN VERLAGEN ZONDER EIGEN INVESTERING

ONTDEK HOE

Jade Synergies is een ESCO (Energy Service Company). Dit wil zeggen dat we bedrijven volledig ontzorgen bij het uitvoeren van energieprojecten. Ontzorging in de breedste zin, want dit omvat hier zowel het studiewerk, de realisatie, de investering als het onderhoud. Daarin is onafhankelijkheid die moet leiden tot de beste oplossing voor uw bedrijf de rode draad. Jade Synergies kan dit tijdens de ganse samenwerkingsperiode garanderen, want ze zijn uniek gezien ze beroep doen op externe onafhankelijke experten, enkel voor kwalitatieve producten gaan daar ze zelf geen product te verkopen hebben en dus ook nooit met een belangenvermenging kunnen geconfronteerd worden.

Uw energietransitie versnellen kan zorgeloos via een derde partij financiering. We verduurzamen de technieken van het gebouw op maat van de klant  en plaatsen installaties die groene energie opwekken. Deze worden afbetaald door een deel van de besparing op uw energiefactuur. 

Naast de financiële ontzorging begeleiden wij u door het ganse traject zodat u de focus kan behouden op uw corebusiness. Door grondig studiewerk en onze ruime tendering kunnen wij een competitief voorstel uitwerken met experten in hun vakgebied. Onze onafhankelijkheid ten opzichte van fabrikanten en installateurs garandeert dat de gekozen producten het best bij uw noden passen.
 

Een greep uit onze technieken…

Interesse?

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag  stellen of wilt u gewoon even praten over onze mogelijkheden?
Vraag uw vrijblijvend gesprek aan.

Deze bedrijven gingen u al voor…

Jade Synergies Blog