Actualités

Quares start Flux50 project op E-HUB Luithagen

Calendar icon21 janvier 2019

Eind december is het Flux50 project Energy Hub Luithagen opgestart waarin onze divisie Consulting samen met de projectpartners Antea, Enervalis, VUB en ABB een concrete businesscase zal uitwerken voor een Energy Service Provider (ESP).

Blue Gate Antwerpen verankert duurzaamheid via innovatief business park management

Calendar icon23 novembre 2018

Waar ooit de zuidelijke cluster van de petroleumindustrie was, rijst stilaan Blue Gate Antwerpen (BGA), als een van de modelbedrijvenparken van Europa, uit de grond. Quares, vastgoeddienstverlener, werkt samen met Blue Gate Antwerp Development (BGAD) aan een innovatief business park management met een ongezien dienstenpakket voor Vlaanderen. Het klassieke business park management in Vlaanderen zet vooral in op het controleren en in goede staat houden van zowel het openbare als private domein aangevuld met het stimuleren van samenwerking onder de bedrijven.

Ce blog propose des informations intéressantes sur nos projets ainsi que des réflexions à propos du marché. Installez-vous confortablement et soyez au premier rang pour découvrir le monde de l'immobilier.