Solar panels

Het lokaal opwekken van energie is vandaag eerder regel dan de uitzondering. Naast het verkleinen van de CO2-voetafdruk zijn er ook financiƫle voordelen aan verbonden

Het lokaal opwekken van energie is vandaag eerder regel dan de uitzondering. Naast het verkleinen van de CO2-voetafdruk zijn er ook financiële voordelen aan verbonden.

De grote investeringskost is vaak een rem om dergelijke projecten op korte termijn te realiseren. Jade Sustainable Projects biedt financieringsmodellen aan die zonder eigen investering toch tal van voordelen opleveren.

 

Derde-partijfinanciering voor zonnepanelen

Professionele partners tekenen de optimale installatie voor u uit. Tijdens het financieringscontract geldt een energie kost die gunstiger is dan de kost bij de energieleverancier. De investering wordt terugbetaald met een deel van de gerealiseerde besparing. Na afloop van het contract kan de installatie worden overgedragen, waardoor u kosteloos van de groene stroom kan genieten.

 

Verhuren van zonnepanelen

Het aantal panelen wordt uitgerekend op basis van het verbruik van de laatste drie jaren om een optimale besparing te genereren. Per paneel wordt er een huurprijs overeengekomen. U kan onmiddellijk genieten van de groene stroom en de groene stroomcertificaten.

Read more

Contact staff member

Roy
Van den Wyngaert

Location icon Antwerp Gate 2
roy.van.den.wyngaert@jadesynergies.com